En sprød skinkestang

En sprød skinkestang
Write a review
Print
Ingredients
  1. 250 g champigoner
  2. 100 g kogt røget skinke
  3. 175 g flødeost
  4. 2 tsk. mild sennup
  5. 1. tsk fransk sennup
  6. 1/2 tsk. salt
  7. 2-3 spsk. klippet purløg
  8. 1 pakke butterdej
  9. Æg til pensling
Instructions
  1. Forvarm ovn til 200C
  2. Champigoner skære i skiver og ristes ca. 5 minutter på en tør pande.
  3. Skinken skæres i terninger og røres sammen med champigoner, ost sennup, salt og purløg.
  4. Butterdejen udrulles til en plade ca. 25x25 cm og lægges på bagepladen.
  5. Fyldet lægges på midten på langs i en 5 cm cred stribe.
  6. Skær ridser i dejen langs siderne skråt ind mod fyldet i 1,5 cm strimler (som et sildebenssmønster).
  7. Luk først dejenderne ind over fyldet og flet derefer strimlerne skifevis fra hver side over hinanden.
  8. Pensl godt med æg og bag i en forvarmet ovn i ca. 30 min.
Notes
  1. Du kan forberede skinkestangen i god til og lade den hvile i køleskabet 3-4 timer, inden den bages.
uffenet.dk https://uffenet.dk/

Leave a Reply