En sprød skinkestang
En sprød skinkestang
2018-10-24 14:23:48
Ingredients
- 250 g champigoner
- 100 g kogt røget skinke
- 175 g flødeost
- 2 tsk. mild sennup
- 1. tsk fransk sennup
- 1/2 tsk. salt
- 2-3 spsk. klippet purløg
- 1 pakke butterdej
- Æg til pensling
Instructions
- Forvarm ovn til 200C
- Champigoner skære i skiver og ristes ca. 5 minutter på en tør pande.
- Skinken skæres i terninger og røres sammen med champigoner, ost sennup, salt og purløg.
- Butterdejen udrulles til en plade ca. 25x25 cm og lægges på bagepladen.
- Fyldet lægges på midten på langs i en 5 cm cred stribe.
- Skær ridser i dejen langs siderne skråt ind mod fyldet i 1,5 cm strimler (som et sildebenssmønster).
- Luk først dejenderne ind over fyldet og flet derefer strimlerne skifevis fra hver side over hinanden.
- Pensl godt med æg og bag i en forvarmet ovn i ca. 30 min.
Notes
- Du kan forberede skinkestangen i god til og lade den hvile i køleskabet 3-4 timer, inden den bages.
uffenet.dk https://uffenet.dk/