Tibetansk Kalkunsuppe

Tibetansk Kalkunsuppe
Write a review
Print
Ingredients
  1. 200 g Kalkun/Kylling
  2. 1 løg
  3. 1 fed hvidløg
  4. 1 spsk Karry (kan halvere for at gøre den mere børnevenlig)
  5. 1 ds flåede tomater
  6. 2 dl. vand
  7. 1 ds Ferskner
  8. 1/4 piskefløde/madlavningsfløde
  9. Ris
Instructions
  1. Kalkun/Kylling skæres i stykker og svitses.
  2. Løg og hvidløg hakkes og tilføjes sammen med karry.
  3. Tomater, vand og saften fra ferskenerne kommes i.
  4. Det hele skal nu små koge i ca. 20 min
  5. Tilføj nu fløde og lade det hele næsten komme i kog igen.
  6. Serveres med løse ris og ituskråne ferskner.
uffenet.dk https://uffenet.dk/

Leave a Reply